+ Odgovori na temu
Stranica 5 od 5 PrvaPrva ... 3 4 5
Prikaz rezultata 41 do 44 od 44

Tema: Da li baš sve treba reći?

Individua cina has a brilliant future cina has a brilliant future cina has a brilliant future cina has a brilliant future cina has a brilliant future cina has a brilliant future cina has a brilliant future cina has a brilliant future cina has a brilliant future cina has a brilliant future cina has a brilliant future cina avatar
    Datum pristupanja
    29 Jan 2010
    Godine
    23
    Zahvala
    800
    Zahvaljen/a 734 puta u 445 poruka
    naravno da ne treba reci ama bas svaku misao, mislim da autor teme nije ni mislio na to..

enivej.. ja bi se zapitala koji klinac radim s nekom osobom kojoj imam potrebu nesto muljati, presucivati
    ..i opet se žuri ljudima da siđu na niske grane..

Netko i nešto damfisk has much to be proud of damfisk has much to be proud of damfisk has much to be proud of damfisk has much to be proud of damfisk has much to be proud of damfisk has much to be proud of damfisk has much to be proud of damfisk has much to be proud of damfisk has much to be proud of damfisk has much to be proud of damfisk has much to be proud of damfisk avatar
    Datum pristupanja
    13 Feb 2010
    Godine
    33
    Zahvala
    8
    Zahvaljen/a 380 puta u 216 poruka
    Citiraj Prvotno napisano od shelby Vidi poruku
    Damf ti svojoj curi svakodnevno podnosiš detaljan izvještaj o svim stvarima koje su ti se dogodile taj dan, o čemu si razmišljao, koga si sreo, s kim si pričao, koliko puta si ga bacio u nesvijest??
    Da.

P.S. klasično žensko banaliziranje i reductio ad absurdum tehnika ti neće pomoć, draga Ne moraš ni pokušavat

Citiraj Prvotno napisano od little fairy Vidi poruku
    Aha
    Aha.

Hm.. Dovoljno znam ovog svojeg da znam što mu smeta a što ne smeta. Što ga zanima a na što će samo kimnuti glavom. Dakle, imam pravo odlučit što li ću reći i kako ću reći i hoću li reći.
    Ali nemaš pravo misliti kako mu čitaš misli, niti imaš pravo u njegovo ime odlučivati šta i kako on želi, misli, osjeća. I nemaš pravo lagat osobi koju voliš.

Aha.. Znači, ako sam ja prešutjela da mi se netko upucavao, ja sam kriva zbog tog upucavanja? Ja sam zasrala stvar i stoga šutim da moj ne popizdi? Pa da.. Žene nikad nisu žrtve..
    Nisam to rekao. To je isključivo tvoja, tipično zlobna ženska interpretacija. Koja je, naravno, netočna.
    Posljednje uređivanje od damfisk : 30-07-10 at 00:19
    Recesija me tuče, al srce tebi vuče
    Zadnju ću lipu dat da mogu gostovat za Splita zapivat

Turist točkica has a spectacular aura about točkica has a spectacular aura about točkica has a spectacular aura about točkica avatar
    Datum pristupanja
    10 Feb 2010
    Godine
    29
    Zahvala
    48
    Zahvaljen/a 38 puta u 16 poruka
    hm damfisk kaj ti imaš curu?
    steta da ne znam početak kraja tvoje ljubavne priče u kojoj si vidim nahebo...
    ja mislim da treba reci sve... pod tim sve ovisi koje ste si parametre odredili do kud ide to govorenje... meni ak se netko upucava(sto je sad neemoguce jer sam ko bacvica hihihihi) ja velim a i on meni...
    varanje??? zato se i zove varanje jer je za varalice hehhheh
    Christe Eleison

Individua solo has much to be proud of solo has much to be proud of solo has much to be proud of solo has much to be proud of solo has much to be proud of solo has much to be proud of solo has much to be proud of solo has much to be proud of solo has much to be proud of solo has much to be proud of solo has much to be proud of solo avatar
    Datum pristupanja
    31 Jan 2010
    Godine
    27
    Zahvala
    182
    Zahvaljen/a 361 puta u 218 poruka
    ja kazem sve, a lazem samo kad bas moram!
    Sve Super Stvari Su Sa S - Solo

Nemoj se i neboj se!

+ Odgovori na temu
Stranica 5 od 5 PrvaPrva ... 3 4 5

Slične teme

1. 1.HNL koliko klubova treba igrati
    Započeo/la Noah u forumu Nogomet
    Odgovora: 3
    Posljednja poruka: 12-02-10, 01:48

Posjetitelji su pronašli ovu stranicu tražeći:

prešutit neke stvari

da li mu reći