+ Odgovori na temu
Stranica 4 od 5 PrvaPrva ... 2 3 4 5 ZadnjeZadnje
Prikaz rezultata 31 do 40 od 44

Tema: Da li baš sve treba reći?

don't mess with me.. little fairy has a reputation beyond repute little fairy has a reputation beyond repute little fairy has a reputation beyond repute little fairy has a reputation beyond repute little fairy has a reputation beyond repute little fairy has a reputation beyond repute little fairy has a reputation beyond repute little fairy has a reputation beyond repute little fairy has a reputation beyond repute little fairy has a reputation beyond repute little fairy has a reputation beyond repute little fairy avatar
    Datum pristupanja
    29 Jan 2010
    Blog Entries
    1
    Zahvala
    1,895
    Zahvaljen/a 3,350 puta u 2,010 poruka

Ženske laži u vezi

Postoje li opravdane laži ili je istina uvijek najbolji put?

Lagati ili ne? Reći istinu ili je zaobići? Prešutjeti ili otvoriti dušu? Koliko god da volite svojega muškarca, činjenica je da je s njim katkada jako teško izaći na kraj, naročito kad vas gnjavi satima da mu objasnite zašto niste odgovorile na poziv tad i tad, ili zašto ste se zadržale u trgovini više od planiranog. Ne možete mu reći da ste srele onog slatkog kolegu s posla ili faksa... jednostavno je zvao u krivo vrijeme.

Zaista, gdje treba povući crtu između trenutaka za istinu i trenutaka za laž?
    • Cipele od 1,500 kuna. Dobro, svi već znaju da su muškarci nervozni i lako planu kad je u pitanju to koliko žene troše. Nije im jasno zašto ste potrošile malo bogatstvo na cipele s ubitačnim potpeticama, ali dok god to nikome ne šteti, sve je u redu, zar ne? Mora li zaista znati koliko ste ih platile? Nije loše da prepolovite cijenu ako vas kojim slučajem upita koliko su stajale. A ako mu odlučite reći istini, nemojte ulaziti u svađe o tome kako je onaj LCD koji želi već neko vrijeme previše skup.

• Danas mi se nabacivao. Nijedan muškarac u biti ne želi znati koliko vam se drugih 'mužjaka' nabacivalo ili nabacuje. Istina, možda ste u iskušenju da mu to stavite do znanja, naročito ako mislite da u „posljednje vrijeme ne obraća dovoljno pozornosti" na vas. No ako mu kažete samo će misliti da i vi flertujete s njima i nabacujete se drugima. A to nikada ne završi dobro.

• Prije tebe bila sam s njih 20. U redu, u ovoj slučaju nemojte biti iskrene. Muškarci žene procjenjuju po broju partnera koje su imale prije njih i ta brojka svakako igra veliku ulogu u tome koliko će vas cijeniti i poštivati. Nemojte biti iskrene ni kad su u pitanju prave veze ni kad su u pitanju jednonoćne avanture. Što manji broj, to je bolje. S druge strane, veze koje su trajale dulje od šest mjeseci možete mu spomenuti, a površne izbacite iz priče.

• Pa onako, mali je... Ako ikada izustite ove riječi, zaboravite na seksualni život s tim dečkom, odnosno muškarcem. U muškost se ne dira (ne doslovno)! Ni u ludilu ne smijete reći da je mali, prosječan ili da ste viđali i bolje. Možda vam i nekim čudom oprosti - ali zaboraviti sigurno nikad neće. Slomit ćete mu ego. Izbjegavat će seks. Postat će nesiguran u sebe i svoju izvedbu u krevetu. Nikad mu nemojte reći da vas ne zadovoljava u krevetu, osim ako ste u ozbiljnoj vezi kada su partneri dovoljno zreli da pričaju o seksualnim problemima. Naglašavajte i hvalite ono što radi dobro ili što biste htjele da radi. Ako ne ide, pa što uopće radite s njim? Iako nije sve u seksu.

Više

Što reći a što ne reći je individualno od partnera do partnera. Od stvari koje trebaju biti izrečene do stvari kojih, u pravilu, nema.
    Prestani razmišljati o svojim granicama..
    Počni otkrivati svoje mogućnosti.

2. Za poruku korisnika little fairy zahvaljuje/zahvaljuju:

Dusty (29-07-10)

Netko i nešto damfisk has much to be proud of damfisk has much to be proud of damfisk has much to be proud of damfisk has much to be proud of damfisk has much to be proud of damfisk has much to be proud of damfisk has much to be proud of damfisk has much to be proud of damfisk has much to be proud of damfisk has much to be proud of damfisk has much to be proud of damfisk avatar
    Datum pristupanja
    13 Feb 2010
    Godine
    33
    Zahvala
    8
    Zahvaljen/a 380 puta u 216 poruka
    Treba sve reć. sve. SVE.

naravno da će žena (jer je zla i laže) neke stvari prešutit, da neće reć, ili će lagat. I to zato šta je ONA "procijenila" da to MENI neće bit važno i da ću ja to "krivo protumačit".

Tipična podla podmukla ženska reakcija. Ona postavlja pravila igre, ona unaprijed zna da ću ja "krivo" protumačit pa zato, da mene spasi od moje krive reakcije, ona laže, prešućuje i ne govori.

Klasika.

NEWS FLASH!!!
    Drage žene... vi nemate pravo unaprijed pretpostavljat kako ćemo mi nešto protumačit, ili da ćemo mi nešto krivo protumačit. Vi ne znate (niti možete znati) kako ćemo mi nešto protumačit, a POGOTOVO ne možete znati hoćemo li mi to protumačit krivo ili pravilno. Koliko god vi bile pametne i inteligentne, ipak ne možete (još uvijek) čitat misli.

Ako vi mislite da ćemo mi nešto "krivo" protumačit, to u stvari znači da ste VI, baš vi, nešto zasrale pa se bojite da ćemo mi to PRAVILNO protumačit, i strahujete od ZASLUŽENIH posljedica.

I upravo u strahu od tih zasluženih posljedica, vi (tipično ženski) lažete i prešućujete.

Naime, drage moje žene - ne postoje "male" i "velike" laži. Postoje samo laži.

Dakle... treba reći SVE. AMA BAŠ SVE.

Jer, kao šta kaže stara narodna poslovica - tko laže, taj je žena.

Posljednje uređivanje od damfisk : 29-07-10 at 15:54
    Recesija me tuče, al srce tebi vuče
    Zadnju ću lipu dat da mogu gostovat za Splita zapivat

Individua cina has a brilliant future cina has a brilliant future cina has a brilliant future cina has a brilliant future cina has a brilliant future cina has a brilliant future cina has a brilliant future cina has a brilliant future cina has a brilliant future cina has a brilliant future cina has a brilliant future cina avatar
    Datum pristupanja
    29 Jan 2010
    Godine
    23
    Zahvala
    800
    Zahvaljen/a 734 puta u 445 poruka
    jebeno si u pravu !
    ..i opet se žuri ljudima da siđu na niske grane..

Netko i nešto damfisk has much to be proud of damfisk has much to be proud of damfisk has much to be proud of damfisk has much to be proud of damfisk has much to be proud of damfisk has much to be proud of damfisk has much to be proud of damfisk has much to be proud of damfisk has much to be proud of damfisk has much to be proud of damfisk has much to be proud of damfisk avatar
    Datum pristupanja
    13 Feb 2010
    Godine
    33
    Zahvala
    8
    Ja sam uvijek u pravu.

To si do sada već trebala shvatit...

Individua cina has a brilliant future cina has a brilliant future cina has a brilliant future cina has a brilliant future cina has a brilliant future cina has a brilliant future cina has a brilliant future cina has a brilliant future cina has a brilliant future cina has a brilliant future cina has a brilliant future cina avatar
    Datum pristupanja
    29 Jan 2010
    Godine
    23
    Zahvala
    800
    Zahvaljen/a 734 puta u 445 poruka
    mislis, nakon sto si to napomenuo u 1,072 posta ?
    Posljednje uređivanje od cina : 29-07-10 at 15:59
    ..i opet se žuri ljudima da siđu na niske grane..

Datum pristupanja
    13 Feb 2010
    Godine
    33
    Zahvala
    8
    Ne pretjeruj.

Napomenuo sam to u maksimalno 985 postova.

So it goes. Mrs. Sweeney Todd has much to be proud of Mrs. Sweeney Todd has much to be proud of Mrs. Sweeney Todd has much to be proud of Mrs. Sweeney Todd has much to be proud of Mrs. Sweeney Todd has much to be proud of Mrs. Sweeney Todd has much to be proud of Mrs. Sweeney Todd has much to be proud of Mrs. Sweeney Todd has much to be proud of Mrs. Sweeney Todd has much to be proud of Mrs. Sweeney Todd has much to be proud of Mrs. Sweeney Todd has much to be proud of Mrs. Sweeney Todd avatar
    Datum pristupanja
    03 Feb 2010
    Godine
    22
    Zahvala
    636
    Zahvaljen/a 606 puta u 370 poruka
    Totalno nisi u pravu, osim što si naravno uvijek u pravu pošto si jel, u pravu.

Ma otkud pravo nekome očekivati da ćeš mu sve misli iznositi naglas?? Naravno da nije nužno govoriti ko ti je danas na ulici bio zgodan i ko se okrenuo za tobom... Ne kužim odakle grižnja savjesti u slučaju prešućivanja takvog nečeg. U biti, to nije ni laž ni prešućivanje, nego jednostavno nema nikakve potrebe za takvom komunikacijom. Pa valjda smijem u vezi zadržati pokoju misao u svojoj glavi.

Jebate led, pazi ti diktature.
    "Today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration – that we are all one consciousness experiencing itself subjectively. There's no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves. Here's Tom with the weather."

9. Ovih 2 korisnika zahvalilo se forumašu Mrs. Sweeney Todd za poruku:

isaya (29-07-10), shelby (29-07-10)

Datum pristupanja
    13 Feb 2010
    Godine
    33
    Zahvala
    8
    Nazvala ti to kako hoćeš, ali sve se svodi na isto - da lažete jer ste krive pa se bojite posljedica.

Može to bit i "prešućivanje kao tvoje pravo", može to bit i "zaboravnost", ili pak "eto, mislila sam da nije bitno" pa čak i vaše omiljeno "znala sam da ćeš krivo protumačit"...

Zajednički nazivnik svih tih varijanti je isti - USRALE STE MOTKU i sad ne želite da se to dozna.

Pazi, nije kvaka u tome da moraš nešto reć jer te netko tjera, nego je kvaka u tome da želiš nešto reć jer imaš povjerenja u osobu koju (navodno) voliš.

Iako, shvaćam ja da je ženi jako teško shvatit pojmove poput povjerenja i ljubavi. To je nešto šta ženska psiha ne poznaje, ne shvaća pa se toga instinktivno boji. Kao šta se divlja zvijer boji ljudskog bića.

Jebi ga... to je tako

P.S. Da, ja sam uvijek u pravu. Uvijek.

GT500 shelby has a brilliant future shelby has a brilliant future shelby has a brilliant future shelby has a brilliant future shelby has a brilliant future shelby has a brilliant future shelby has a brilliant future shelby has a brilliant future shelby has a brilliant future shelby has a brilliant future shelby has a brilliant future shelby avatar
    Datum pristupanja
    30 Jan 2010
    Godine
    23
    Blog Entries
    46
    Zahvala
    812
    Zahvaljen/a 854 puta u 441 poruka
    Damf ti svojoj curi svakodnevno podnosiš detaljan izvještaj o svim stvarima koje su ti se dogodile taj dan, o čemu si razmišljao, koga si sreo, s kim si pričao, koliko puta si ga bacio u nesvijest??

don't mess with me.. little fairy has a reputation beyond repute little fairy has a reputation beyond repute little fairy has a reputation beyond repute little fairy has a reputation beyond repute little fairy has a reputation beyond repute little fairy has a reputation beyond repute little fairy has a reputation beyond repute little fairy has a reputation beyond repute little fairy has a reputation beyond repute little fairy has a reputation beyond repute little fairy has a reputation beyond repute little fairy avatar
    Datum pristupanja
    29 Jan 2010
    Blog Entries
    1
    Zahvala
    1,895
    Zahvaljen/a 3,350 puta u 2,010 poruka
    Citiraj Prvotno napisano od damfisk Vidi poruku
    Treba sve reć. sve. SVE.
    Aha

NEWS FLASH!!![/B] Drage žene... vi nemate pravo unaprijed pretpostavljat kako ćemo mi nešto protumačit, ili da ćemo mi nešto krivo protumačit. Vi ne znate (niti možete znati) kako ćemo mi nešto protumačit, a POGOTOVO ne možete znati hoćemo li mi to protumačit krivo ili pravilno. Koliko god vi bile pametne i inteligentne, ipak ne možete (još uvijek) čitat misli.
    Hm.. Dovoljno znam ovog svojeg da znam što mu smeta a što ne smeta. Što ga zanima a na što će samo kimnuti glavom. Dakle, imam pravo odlučit što li ću reći i kako ću reći i hoću li reći.

Ako vi mislite da ćemo mi nešto "krivo" protumačit, to u stvari znači da ste VI, baš vi, nešto zasrale pa se bojite da ćemo mi to PRAVILNO protumačit, i strahujete od ZASLUŽENIH posljedica.
    Aha.. Znači, ako sam ja prešutjela da mi se netko upucavao, ja sam kriva zbog tog upucavanja? Ja sam zasrala stvar i stoga šutim da moj ne popizdi? Pa da.. Žene nikad nisu žrtve..

Dobro, ti si za da se sve kaže, neki su protiv. Nastavljamo diskusiju sa novim - dokazima
    Prestani razmišljati o svojim granicama..
    Počni otkrivati svoje mogućnosti.

+ Odgovori na temu
Stranica 4 od 5 PrvaPrva ... 2 3 4 5 ZadnjeZadnje

Slične teme

1. 1.HNL koliko klubova treba igrati
    Započeo/la Noah u forumu Nogomet
    Odgovora: 3
    Posljednja poruka: 12-02-10, 01:48

Posjetitelji su pronašli ovu stranicu tražeći:

prešutit neke stvari

da li mu reći

da li neke stvari u vezi treba presutiti